Trollbeads Playtable

DSCN4529

De allereerste van Nederland; we blijven trots. We zijn erg enthousiast omdat we merken dat mensen uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland speciaal voor Trollbeads naar onze bruisende stad Eindhoven komen . Sommige mensen komen met een wensenlijstje en kunnen altijd slagen , omdat we alles op voorraad hebben en anderen komen gewoon even gezellig binnen voor een praatje en een benieuwde blik.  Ook zijn we enorm gelukkig om te merken dat onze 2 winkels elkaar aanvullen; bijvoorbeeld wanneer iemand een leren armband koopt, kan 1 van onze 5 goudsmeden hier als gratis service  meteen een zilveren oogje aanzetten, zodat het aandoen makkelijker  wordt.  Zo leuk om te merken dat mensen onze  “play – table”  waarderen:  heerlijk  zitten aan onze tafel en zoeken naar en spelen met  nieuwe kralen  in het eigen sieraad. Het gaat zoveel makkelijker als je alles gewoon kunt vasthouden en vergelijken. Wij genieten iedere dag enorm van onze klanten in onze knusse winkel!