Trollbeads event 25 maart 22

25 maart 2022 van 18 tot 22 uur.

Trollbeads event bij de Trollbeads Concept Shop in Eindhoven.

Yes, we mogen en kunnen weer een event organiseren!

We staan al maanden te popelen om eindelijk weer eens iedereen uit te nodigen en te kunnen spreken.

We zijn hard op zoek gegaan om dan ook echt iets speciaals te kunnen presenteren.

Dat is gelukt!

We hebben voor het event 600 unique bedels in huis. Dit zijn nieuwe boxen vers uit Denemarken.

Er zullen ook enkele jumbo uniques te koop zijn.

Ook  wordt op deze dag de nieuwe Limited Edition Gordeldier Surprise collectie gelanceerd. Deze collectie bestaat uit een zilveren gordeldier kraal en zes gekleurde glaskralen welke perfect zijn voor het voorjaar. Limited Edition dus OP=OP.

Tevens zullen we dan ook een extra grote collectie edelsteen bedels kunnen showen. Het gaat om de edelsteenbedels die erg kunnen verschillen en dus echt live  gezien moeten worden om de juiste te kunnen kiezen.
De volgende bedels zullen ruim aanwezig zijn:
Rode chalcedoon met hematiet (TSTBE-20039), Veldspaat- Kwartsteen (TSTBE-20033), granaat – veldspaat (TSTBE-20040) , Robijn en zosiet (TSTBE-60003) en Prehniet met getourmalineerde kwarts (TSTBE-20041). Grijp dus je kans. Alle andere edelstenen zullen we natuurlijk ook op voorraad hebben.

Als verassing hebben we een serie nieuw gemaakte tassen,  van de orginele Trollbeadsdoeken,
welke we in de loop der jaren achter de presentatie tafel hadden hangen. Dit zijn dus tassen met afbeeldingen van bedels en andere sieraden. Elke tas is uniek. De oplage zal zeker gelimiteerd zijn. Vanaf een besteding van €150 maak je dan kans op zo’n speciale tas die nergens anders bestaat. 1 exemplaar; de allermooiste,  gaan we verloten . Voor deze loting kunt u zich tijdens het event inschrijven. Iedereen kan zich 1 keer inschrijven dus iedereen maakt dezelfde kans op deze tas.

Als jij die vrijdagavond geen tijd hebt om langs te komen, dan kun je ook de zaterdag en zondag nog komen om de speciale bedels te bewonderen.

Wij zullen vrijdagavond zorgen voor een heerlijk hapje en een drankje.

Kom jij ook? We zouden het fijn vinden als je even een bericht stuurt zodat we in kunnen schatten op hoeveel liefhebbers we kunnen rekenen.

Graag tot de 25ste maart!

Wij hebben er nu al zin in!